Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kamiwaza: Way of the Thief Türkçe yama

07.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Kamiwaza: Way of the Thief. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama DECADE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Kamiwaza: Way of the Thief (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: DECADE
Oyun açıklaması:
Kamiwaza: Way of the Thief, gizli bir aksiyon oyunudur. 2004 yılında PlayStation 2de piyasaya sürülen ve Japonya dışında hiçbir zaman piyasaya sürülmeyen Kamiwaza Tourainin yenilenmiş bir versiyonudur.

İndirme sayısı:
8221
Yayın yılı:
2023





Kamiwaza: Way of the Thief oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kamiwaza: Way of the Thief dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kamiwaza: Way of the Thief klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kamiwaza: Way of the Thief ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kamiwaza: Way of the Thief oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kamiwaza: Way of the Thief içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hız Hırsızı sizi profesyonel araba hırsızının karanlık dünyasına götürür.
Kuzgun – Usta bir hırsızın Mirası, “Yazılmamış Öyküler Kitabı”nın yaratıcılarından üç bölümden oluşan heyecan verici bir suç macerasıdır.
Thief: Anthology, Thief serisinin tüm bölümlerini, yani Thief: The Dark Project, Thief 2: The Metal Age ve Thief: Deadly Shadowsu içeren özel bir sürümdür.
Thief 2: PC için Metal Çağı, yeni bir türün, birinci şahıs spor ayakkabının, birinci şahıs bakış açısıyla bir gizli oyunun çekirdeği haline gelen çok başarılı serinin ilk bölümünün devamı
Gizli bir aksiyon oyunu veya FPS olarak sınıflandırılan kült Thief serisinin bir başka parçası - birinci şahıs spor ayakkabı.
Yorumlar
Yorum ekle