Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Speed Thief Türkçe yama

01.10.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Speed Thief! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir TPoDT.

Oyun için türkçe yama metni Speed Thief (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: TPoDT
Oyun açıklaması:
Hız Hırsızı sizi profesyonel araba hırsızının karanlık dünyasına götürür. Sipariş vermek için çalıyorsunuz ve malları gece örtüsü altında limana teslim etmelisiniz.

İndirme sayısı:
10087
Yayın yılı:
2001





Speed Thief oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Speed Thief dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Speed Thief klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Speed Thief ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Speed Thief oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Speed Thief içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kamiwaza: Way of the Thief, gizli bir aksiyon oyunudur. 2004 yılında PlayStation 2de piyasaya sürülen ve Japonya dışında hiçbir zaman piyasaya sürülmeyen Kamiwaza Tourainin yenilenmiş bir
Speed ​​Elixir, PC, PS4 ve XONEda yayınlanan ve kült klasik Need for Speed ​​serisinin, özellikle Need for Speed: Hot Pursuit ve Need for Speed ​​Rivalsın son taksitlerinden esinlenen bir açık dünya
Thief: Anthology, Thief serisinin tüm bölümlerini, yani Thief: The Dark Project, Thief 2: The Metal Age ve Thief: Deadly Shadowsu içeren özel bir sürümdür.
Thief 2: PC için Metal Çağı, yeni bir türün, birinci şahıs spor ayakkabının, birinci şahıs bakış açısıyla bir gizli oyunun çekirdeği haline gelen çok başarılı serinin ilk bölümünün devamı
Gizli bir aksiyon oyunu veya FPS olarak sınıflandırılan kült Thief serisinin bir başka parçası - birinci şahıs spor ayakkabı.
Yorumlar
Yorum ekle