Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Raven: Legacy of a Master Thief Türkçe yama

17.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The Raven: Legacy of a Master Thief. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ScoRPioN2.

Oyun için türkçe yama metni The Raven: Legacy of a Master Thief (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
Kuzgun – Usta bir hırsızın Mirası, “Yazılmamış Öyküler Kitabı”nın yaratıcılarından üç bölümden oluşan heyecan verici bir suç macerasıdır.

İndirme sayısı:
10532
Yayın yılı:
2013





The Raven: Legacy of a Master Thief oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Raven: Legacy of a Master Thief dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Raven: Legacy of a Master Thief klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Raven: Legacy of a Master Thief ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Raven: Legacy of a Master Thief oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Raven: Legacy of a Master Thief içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
In the Shadow of the Raven 2, güney komşularımız Cinemax tarafından yayınlanan bir macera oyununun devamı niteliğindedir.
Thief: Anthology, Thief serisinin tüm bölümlerini, yani Thief: The Dark Project, Thief 2: The Metal Age ve Thief: Deadly Shadowsu içeren özel bir sürümdür.
Thief 2: PC için Metal Çağı, yeni bir türün, birinci şahıs spor ayakkabının, birinci şahıs bakış açısıyla bir gizli oyunun çekirdeği haline gelen çok başarılı serinin ilk bölümünün devamı
PC, PS4 ve XONE için The Raven Remastered, tıkla ve tıkla macera oyunu The Raven: Legacy of a Master Thiefin yeni bir sürümüdür.
Punishing: Gray Raven, mikro ödemeli oynaması ücretsiz modeli kullanan bir mobil aksiyon RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle