Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Punishing: Gray Raven Türkçe yama

06.12.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Punishing: Gray Raven. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Punishing: Gray Raven (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: RU-BOARD
Oyun açıklaması:
Punishing: Gray Raven, mikro ödemeli oynaması ücretsiz modeli kullanan bir mobil aksiyon RPGsidir. Hong Kongda bulunan Kuro Game stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10514
Yayın yılı:
2021





Punishing: Gray Raven oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Punishing: Gray Raven dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Punishing: Gray Raven klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Punishing: Gray Raven ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Punishing: Gray Raven oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Punishing: Gray Raven içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gray Matter, Gabriel Knight 3ün çıkışından bu yana ünlü yazar Jane Jensenin ilk macera oyunudur: hikaye, ürkütücü olayları doğaüstü olaylarla en iyi Jensen tarzında karıştırır.
Kuzgun – Usta bir hırsızın Mirası, “Yazılmamış Öyküler Kitabı”nın yaratıcılarından üç bölümden oluşan heyecan verici bir suç macerasıdır.
Gray Zone, Slovak Eastworks stüdyosundan gerçek zamanlı bir taktik strateji oyunudur.
Gray Dawn, Interactive Stone tarafından geliştirilen din temalı bir macera korku oyunudur.
PC, PS4 ve XONE için The Raven Remastered, tıkla ve tıkla macera oyunu The Raven: Legacy of a Master Thiefin yeni bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle