Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Real Football 2008 Türkçe yama

02.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Real Football 2008. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: hezz, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Real Football 2008 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: hezz
Oyun açıklaması:
Real Football 2008, futbolla ilgili bir spor oyunudur. Temel olarak, başlık, daha gelişmiş çözümler arayan türün hem acemi hem de gazilerinin ilgisini çekmeyi amaçlıyor.

İndirme sayısı:
10062
Yayın yılı:
2007





Real Football 2008 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Real Football 2008 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Real Football 2008 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Real Football 2008 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Real Football 2008 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Real Football 2008 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Real Football 2017, Gameloft stüdyosu tarafından geliştirilen bir dizi futbol sporu oyununun bir sonraki bölümüdür.
Yakında çıkacak olan Garfield Gets Real DVDsine dayanan bu harika yeni oyun sizi yönetmen koltuğuna oturtuyor.
WSC Real 08, sizi daha önce hiç olmadığı kadar bir profesyonelin ayakkabılarına kaptıran bir dizi çığır açan yeni özellikle, şimdiye kadar yaratılmış en özgün Snooker deneyimidir.
Real Football, mobil oyunların en büyük ve en popüler geliştiricilerinden biri olan Gameloftun ücretsiz bir futbol oyunudur.
Real Soccer 2009, futbolseverlere adanmış bir spor oyunudur. En çok mobil cihaz sahipleri tarafından bilinen bir oyun serisine aittir.
Yorumlar
Yorum ekle