Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WSC Real 08: World Snooker Championship Türkçe yama

15.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız WSC Real 08: World Snooker Championship. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir turckeyamaMUSiC.

Oyun için türkçe yama metni WSC Real 08: World Snooker Championship (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
WSC Real 08, sizi daha önce hiç olmadığı kadar bir profesyonelin ayakkabılarına kaptıran bir dizi çığır açan yeni özellikle, şimdiye kadar yaratılmış en özgün Snooker deneyimidir.

İndirme sayısı:
9952
Yayın yılı:
2008





WSC Real 08: World Snooker Championship oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WSC Real 08: World Snooker Championship dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WSC Real 08: World Snooker Championship klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WSC Real 08: World Snooker Championship ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WSC Real 08: World Snooker Championship oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WSC Real 08: World Snooker Championship içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
KALIPLARI KIRMIZI Sheffielddeki The Crucible Theatreda dünyanın en büyük yıldızlarıyla karıştırma şansı sunan, çığır açan yeni spor sim oyunu World Championship Snooker™ın ipucuna katılın.
WSC Real 09, sizi daha önce hiç olmadığı gibi bir profesyonelin ayakkabılarına kaptıran bir dizi çığır açan yeni özellikle, şimdiye kadar yaratılmış en özgün Snooker deneyimidir.
PC ve XONE için Snooker Nation Championship, Pool Nationdan sorumlu bağımsız bir stüdyo Cherry Pop Games tarafından yayınlanan ve 2012de piyasaya sürülen bir snooker simülatörüdür ve sekiz nesil
Dünya snooker yarışmasının baş döndürücü atmosferi, sporun şimdiye kadar üretilmiş en başarılı simülasyonunda sizi bekliyor.
Dünya snooker yarışmasının baş atmosferi, şimdiye kadar üretilen sporun en başarılı simülasyonunu bekliyor.
Yorumlar
Yorum ekle