Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Real Football 2017 Türkçe yama

03.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Real Football 2017. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Real Football 2017 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
Real Football 2017, Gameloft stüdyosu tarafından geliştirilen bir dizi futbol sporu oyununun bir sonraki bölümüdür. Başlık, FIFA ve Pro Evolution Soccer serisinin başarılarından yararlanıyor.

İndirme sayısı:
8834
Yayın yılı:
2017





Real Football 2017 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Real Football 2017 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Real Football 2017 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Real Football 2017 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Real Football 2017 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Real Football 2017 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOSta yayınlanan Real Racing 3, Firemint tarafından 2009da piyasaya sürülen en popüler mobil yarış serilerinden birinin üçüncü bölümüdür.
Başlıktan da anlaşılacağı gibi, Real Farm Sim bir çiftçilik simülatörü türünü temsil eder.
Football Manager 2017, PC için bir futbol menajerlik oyunudur. Franchiseın önceki tüm taksitlerinin yaratıcıları Sports Interactive tarafından geliştirilmiştir.
Real Football 2008, futbolla ilgili bir spor oyunudur. Temel olarak, başlık, daha gelişmiş çözümler arayan türün hem acemi hem de gazilerinin ilgisini çekmeyi amaçlıyor.
Real Football, mobil oyunların en büyük ve en popüler geliştiricilerinden biri olan Gameloftun ücretsiz bir futbol oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle