Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Real Soccer 2009 Türkçe yama

10.10.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Real Soccer 2009. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama SERGANT.

Oyun için türkçe yama metni Real Soccer 2009 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: SERGANT
Oyun açıklaması:
Real Soccer 2009, futbolseverlere adanmış bir spor oyunudur. En çok mobil cihaz sahipleri tarafından bilinen bir oyun serisine aittir. Uluslararası Kupa, Avrupa Kupası ve Premier Lig dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli oyun modları vardır.

İndirme sayısı:
9548
Yayın yılı:
2008





Real Soccer 2009 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Real Soccer 2009 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Real Soccer 2009 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Real Soccer 2009 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Real Soccer 2009 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Real Soccer 2009 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Real Football 2017, Gameloft stüdyosu tarafından geliştirilen bir dizi futbol sporu oyununun bir sonraki bölümüdür.
Gerçek Kahramanlar: İtfaiyeci, oyuncuyu günlük bir kahraman olan itfaiyecinin is lekeli botlarına sokan Nintendo Wiiye özel bir birinci şahıs aksiyon oyunudur.
WSC Real 09, sizi daha önce hiç olmadığı gibi bir profesyonelin ayakkabılarına kaptıran bir dizi çığır açan yeni özellikle, şimdiye kadar yaratılmış en özgün Snooker deneyimidir.
Hooked: Real Motion Fishing, balıkçılıkla ilgilenen karmaşık bir simülatördür.
Pro Evolution Soccer 2009 için geri döndü! �PES ve Winning Eleven terimleri her zaman gerçekçilik ve üstün oynanışla eş anlamlı olmuştur, ancak bu yıl PES oyunla gerçek arasındaki farkı daha da
Yorumlar
Yorum ekle