Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2009 Türkçe yama

25.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2009. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir LnDL, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2009 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: LnDL
Oyun açıklaması:
Pro Evolution Soccer 2009 için geri döndü! �PES ve Winning Eleven terimleri her zaman gerçekçilik ve üstün oynanışla eş anlamlı olmuştur, ancak bu yıl PES oyunla gerçek arasındaki farkı daha da daraltacak!

İndirme sayısı:
9482
Yayın yılı:
2008





Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2009 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2009 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2009 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2009 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2009 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2009 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pro Evolution Soccer bu sonbaharda geri dönüyor, Pro Evolution Soccer 2012!
Pro Evolution Soccer 6, Konaminin Tokyo şubesi tarafından geliştirilen mükemmel futbol simülasyon serisinin bir başka bölümüdür (Japonyada oyun Winning Eleven 10 olarak bilinir).
Dünyanın en popüler futbol oyunu Amerikaya geri dönüyor! Saf futbol yaklaşımıyla Winning Eleven, her yerdeki futbol taraftarlarının açık favorisi haline geldi ve kapsamlı bir futbol oyun deneyimi
“Pro Evolution Soccer 2014” sadık hayranlar için oluşturulmuş bir futbol simülatörüdür.
Pro Evolution Soccer Management, Konami şirketinin ahırından futbol simülasyonlarının popülaritesi dalgasında yaratılmış sanal bir futbol menajeridir.
Yorumlar
Yorum ekle