Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Winning Eleven 7 Türkçe yama

05.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Winning Eleven 7. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DimitarSerg.

Oyun için türkçe yama metni Winning Eleven 7 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
Dünyanın en popüler futbol oyunu Amerikaya geri dönüyor! Saf futbol yaklaşımıyla Winning Eleven, her yerdeki futbol taraftarlarının açık favorisi haline geldi ve kapsamlı bir futbol oyun deneyimi olarak kabul edildi.

İndirme sayısı:
9256
Yayın yılı:
2003





Winning Eleven 7 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Winning Eleven 7 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Winning Eleven 7 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Winning Eleven 7 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Winning Eleven 7 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Winning Eleven 7 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
We Are Football, Alman stüdyosu Winning Streak Games tarafından THQ Nordic tarafından yayınlanan bir spor simülasyon oyunudur.
Alman stüdyosu Eleven Software tarafından 1992de hazırlanan Amiga erotik oyunu arasında iyi bilinen PeCet dönüşümü.
Pro Evolution Soccer 6, Konaminin Tokyo şubesi tarafından geliştirilen mükemmel futbol simülasyon serisinin bir başka bölümüdür (Japonyada oyun Winning Eleven 10 olarak bilinir).
Inazuma Eleven 2: Firestorm ve Inazuma Eleven 2: Blizzard 2009da Japonyada çıktı.
Pro Evolution Soccer 2009 için geri döndü! �PES ve Winning Eleven terimleri her zaman gerçekçilik ve üstün oynanışla eş anlamlı olmuştur, ancak bu yıl PES oyunla gerçek arasındaki farkı daha da
Yorumlar
Yorum ekle