Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Inazuma Eleven 2: Firestorm Türkçe yama

21.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Inazuma Eleven 2: Firestorm. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama Dual Crew.

Oyun için türkçe yama metni Inazuma Eleven 2: Firestorm (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: Dual Crew
Oyun açıklaması:
Inazuma Eleven 2: Firestorm ve Inazuma Eleven 2: Blizzard 2009da Japonyada çıktı. Birkaç yıl sonra tercüme edildi ve Avrupa ve Amerika Birleşik Devletlerinde yayınlandı.

İndirme sayısı:
8343
Yayın yılı:
2009





Inazuma Eleven 2: Firestorm oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Inazuma Eleven 2: Firestorm dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Inazuma Eleven 2: Firestorm klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Inazuma Eleven 2: Firestorm ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Inazuma Eleven 2: Firestorm oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Inazuma Eleven 2: Firestorm içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Level-5, bağımsız bir Japon video oyunu geliştiricisidir. Şirketin birçok konsolda çok sayıda oyunu var ancak son zamanlarda özellikle Nintendo taşınabilir cihazlarda uzmanlaştı.
Pro Evolution Soccer 6, Konaminin Tokyo şubesi tarafından geliştirilen mükemmel futbol simülasyon serisinin bir başka bölümüdür (Japonyada oyun Winning Eleven 10 olarak bilinir).
Pro Evolution Soccer 2009 için geri döndü! �PES ve Winning Eleven terimleri her zaman gerçekçilik ve üstün oynanışla eş anlamlı olmuştur, ancak bu yıl PES oyunla gerçek arasındaki farkı daha da
Dünyanın en popüler futbol oyunu Amerikaya geri dönüyor! Saf futbol yaklaşımıyla Winning Eleven, her yerdeki futbol taraftarlarının açık favorisi haline geldi ve kapsamlı bir futbol oyun deneyimi
Pro Evolution Soccer Management, Konami şirketinin ahırından futbol simülasyonlarının popülaritesi dalgasında yaratılmış sanal bir futbol menajeridir.
Yorumlar
Yorum ekle