Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery Türkçe yama

03.04.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: JMP
Oyun açıklaması:
Devam karanlık macera oyunu Gabriel Knight: Kahramanımızın gizemli, şeytani bir gizemin izinden gittiği Babaların Günahları. O zamanlar, hem uygulamalı grafikler hem de işlendiği konular alanında bir atılım oldu.

İndirme sayısı:
10484
Yayın yılı:
1995





The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gray Matter, Gabriel Knight 3ün çıkışından bu yana ünlü yazar Jane Jensenin ilk macera oyunudur: hikaye, ürkütücü olayları doğaüstü olaylarla en iyi Jensen tarzında karıştırır.
Vudu hakkında bir kitap yazmaya başladı. Şimdi ruhu için savaşıyor.
Beast Quest, aynı başlık altındaki bir dizi gençlik fantastik romanının uyarlamasıdır.
The Beast Inside, The Farm 51, Fuero Games ve Platige Imageın eski üyeleri tarafından kurulan Polonyalı stüdyo Illusion Ray tarafından geliştirilen bir hayatta kalma korku oyunudur.
Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damnedın aksiyonu, Fransız Alplerinde bulunan uzak bir kasaba olan Rennes-le-Chateauda gerçekleşir.
Yorumlar
Yorum ekle