Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gabriel Knight: The Sins of the Fathers Türkçe yama

13.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Gabriel Knight: The Sins of the Fathers. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir REVENGE.

Oyun için türkçe yama metni Gabriel Knight: The Sins of the Fathers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: REVENGE
Oyun açıklaması:
Vudu hakkında bir kitap yazmaya başladı. Şimdi ruhu için savaşıyor. Gabriel Knight, doğaüstü karanlık güçlerle savaşmak kaderinde olan uzun Gölge Avcıları serisinin sonuncusudur.

İndirme sayısı:
9889
Yayın yılı:
1993





Gabriel Knight: The Sins of the Fathers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gabriel Knight: The Sins of the Fathers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gabriel Knight: The Sins of the Fathers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gabriel Knight: The Sins of the Fathers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gabriel Knight: The Sins of the Fathers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gabriel Knight: The Sins of the Fathers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gray Matter, Gabriel Knight 3ün çıkışından bu yana ünlü yazar Jane Jensenin ilk macera oyunudur: hikaye, ürkütücü olayları doğaüstü olaylarla en iyi Jensen tarzında karıştırır.
Dark Strokes: Sins of the Fathers, Alawar Entertainment şirketinin sözde gündelik piyasadan (ara sıra oyuncular) izleyicinin daha talepkar kısmına hitap eden bir önerisidir.
Remothered: Tormented Fathers for PC, PS4 ve XONE, bağımsız Darril Arts ve Stormind Games tarafından geliştirilen bir hayatta kalma korku oyunudur.
Devam karanlık macera oyunu Gabriel Knight: Kahramanımızın gizemli, şeytani bir gizemin izinden gittiği Babaların Günahları.
Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damnedın aksiyonu, Fransız Alplerinde bulunan uzak bir kasaba olan Rennes-le-Chateauda gerçekleşir.
Yorumlar
Yorum ekle