Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Remothered: Tormented Fathers Türkçe yama

21.08.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Remothered: Tormented Fathers. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Remothered: Tormented Fathers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: HYBRiD
Oyun açıklaması:
Remothered: Tormented Fathers for PC, PS4 ve XONE, bağımsız Darril Arts ve Stormind Games tarafından geliştirilen bir hayatta kalma korku oyunudur.

İndirme sayısı:
10817
Yayın yılı:
2018





Remothered: Tormented Fathers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Remothered: Tormented Fathers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Remothered: Tormented Fathers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Remothered: Tormented Fathers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Remothered: Tormented Fathers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Remothered: Tormented Fathers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Last Year, bağımsız stüdyo Elastic Games tarafından geliştirilen ve Kickstarterdaki başarılı bir kitle fonlaması kampanyası sayesinde PCye getirilen bir hayatta kalma korku oyunudur.
Vudu hakkında bir kitap yazmaya başladı. Şimdi ruhu için savaşıyor.
Dark Strokes: Sins of the Fathers, Alawar Entertainment şirketinin sözde gündelik piyasadan (ara sıra oyuncular) izleyicinin daha talepkar kısmına hitap eden bir önerisidir.
Remothered: Going Porcelain, Remothered: Tormented Fathers tarafından başlatılan hayatta kalma korku üçlemesinin ikinci bölümüdür.
Tormented Souls, aksiyonun üçüncü şahıs perspektifinden (TPP) sunulduğu klasik bir hayatta kalma korku aksiyon macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle