Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tormented Souls Türkçe yama

11.03.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Tormented Souls. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Tormented Souls (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:
Tormented Souls, aksiyonun üçüncü şahıs perspektifinden (TPP) sunulduğu klasik bir hayatta kalma korku aksiyon macera oyunudur. Oyunun tarzı, onları popüler yapan unsurları koruyarak Resident Evil, Silent Hill veya Alone in the Dark gibi klasiklere güçlü bir şekilde atıfta bulunuyor.

İndirme sayısı:
10152
Yayın yılı:
2021





Tormented Souls oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tormented Souls dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tormented Souls klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tormented Souls ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tormented Souls oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tormented Souls içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dark Souls: Remastered, 2011in Dark Souls oyununun geliştirilmiş bir sürümüdür.
Remothered: Tormented Fathers for PC, PS4 ve XONE, bağımsız Darril Arts ve Stormind Games tarafından geliştirilen bir hayatta kalma korku oyunudur.
Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Mart 2014te piyasaya sürülen Dark Souls II oyununun geliştirilmiş bir sürümüdür.
PC, X360 ve PS3te yayınlanan Dark Souls II Crown of the Ivory King, bir Japon stüdyosu FromSoftware tarafından oluşturulan popüler bir aksiyon RPGsi olan Dark Souls IInin üçüncü genişleme paketidir.
Dark Souls III: PC, PS4 ve XONE için Ashes of Ariandel, Dark Souls IIIün ilk genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle