Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dark Souls: Remastered Türkçe yama

23.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Dark Souls: Remastered. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir tPORt.

Oyun için türkçe yama metni Dark Souls: Remastered (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: tPORt
Oyun açıklaması:
Dark Souls: Remastered, 2011in Dark Souls oyununun geliştirilmiş bir sürümüdür. Başlangıçta, oyun Xbox 360, PlayStation 3 ve PC Windowsta piyasaya sürüldü.

İndirme sayısı:
8293
Yayın yılı:
2018





Dark Souls: Remastered oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dark Souls: Remastered dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dark Souls: Remastered klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dark Souls: Remastered ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dark Souls: Remastered oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dark Souls: Remastered içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dark Souls III: PC, PS4 ve XONE için The Ringed City, iyi bilinen aksiyon RPG Dark Souls IIIün ikinci ve son DLCsidir.
Resmi olarak, Dark Souls franchiseı, bu başlık altındaki ilk oyunun çıktığı 2011de doğdu, ancak serinin ilk taksiti olarak kabul edilen 2009da PlayStation 3te piyasaya sürülen Demons Souls.
PC, X360 ve PS3te yayınlanan Dark Souls II Crown of the Ivory King, bir Japon stüdyosu FromSoftware tarafından oluşturulan popüler bir aksiyon RPGsi olan Dark Souls IInin üçüncü genişleme paketidir.
Dark Souls III: PC, PS4 ve XONE için Ashes of Ariandel, Dark Souls IIIün ilk genişleme paketidir.
PC, X360 ve PS3te yayınlanan Dark Souls II Crown of the Sunken King, bir Japon stüdyosu FromSoftware tarafından oluşturulan popüler bir aksiyon RPGsi olan Dark Souls IInin ilk genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle