Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ripper Türkçe yama

05.09.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Ripper. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Ripper (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:
Ripper, klasik bir FMV macerası, yani Phantasmagoria, Tex Murphy veya Black Dahlia gibi oyunları anımsatan interaktif bir film. Aksiyonu ana karakterin gözünden izliyoruz ve kesin olarak tanımlanmış noktalar arasında hareket ediyoruz.

İndirme sayısı:
10521
Yayın yılı:
1996





Ripper oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ripper dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ripper klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ripper ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ripper oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ripper içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Conway: Disappearance at Dahlia View, bağımsız stüdyo White Paper Games tarafından geliştirilen bir dedektif macera oyunudur.
Phantasmagoria 2: A Puzzle Of Flesh, konusu cinayet ve delilik dolu psikolojik bir korku olan bir macera oyunudur.
Zeki ve Akıllı: Bir Film Macerası (veya Fred & Jeff: Bir Film Macerası, çünkü oyunun adı bu) klasik bir tıkla ve tıkla macerasıdır.
PS4, XONE ve PC için Black Witchcraft, S.U.N. gibi oyunlardan bilinen iki geliştiriciden oluşan Koreli bir stüdyo olan Quattro Gearın bir oyunudur.
Kod olarak adlandırılan Black Panther The Game, Rainier, Black Pantherin Marvel evreninde geçen açık dünya aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle