Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Conway: Disappearance at Dahlia View Türkçe yama

22.05.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Conway: Disappearance at Dahlia View. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Under SEH, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Conway: Disappearance at Dahlia View (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: Under SEH
Oyun açıklaması:
Conway: Disappearance at Dahlia View, bağımsız stüdyo White Paper Games tarafından geliştirilen bir dedektif macera oyunudur. The Occupation ve Ether One gibi projelerle tanınan bir geliştirme ekibinden bahsediyoruz.

İndirme sayısı:
8595
Yayın yılı:
2021





Conway: Disappearance at Dahlia View oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Conway: Disappearance at Dahlia View dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Conway: Disappearance at Dahlia View klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Conway: Disappearance at Dahlia View ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Conway: Disappearance at Dahlia View oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Conway: Disappearance at Dahlia View içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Paper Beast, Pixel Reef adlı bağımsız bir stüdyo tarafından öncelikle sanal gerçeklik setleri için geliştirilmiş bir keşif macera oyunudur.
A Tale of Paper yandan kaydırmalı bir arcade oyunudur. İlk oyunu olduğu İspanyol bağımsız stüdyo Open House Games tarafından geliştirilmiştir.
1980lerdeki pek çok macera gibi, Öldürmek İçin Bir Bakışta da herhangi bir sanat eseri bulunmuyor.
The Occupation for PC, birinci şahıs bakış açısıyla oynanan bir macera oyunudur.
Ripper, klasik bir FMV macerası, yani Phantasmagoria, Tex Murphy veya Black Dahlia gibi oyunları anımsatan interaktif bir film.
Yorumlar
Yorum ekle