Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

James Bond 007: A View to Kill Türkçe yama

05.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız James Bond 007: A View to Kill. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DiViNE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni James Bond 007: A View to Kill (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: DiViNE
Oyun açıklaması:
1980lerdeki pek çok macera gibi, Öldürmek İçin Bir Bakışta da herhangi bir sanat eseri bulunmuyor. Bilgi, yalnızca casusun yerini değil, aynı zamanda tüm olayları ayrıntılı olarak açıklayan yazılı mesajlar yoluyla sağlanır.

İndirme sayısı:
9850
Yayın yılı:
1985





James Bond 007: A View to Kill oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) James Bond 007: A View to Kill dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales James Bond 007: A View to Kill klasörüne koyun.

3. Türkçe yama James Bond 007: A View to Kill ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


James Bond 007: A View to Kill oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve James Bond 007: A View to Kill içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Conway: Disappearance at Dahlia View, bağımsız stüdyo White Paper Games tarafından geliştirilen bir dedektif macera oyunudur.
James Bond: World of Espionage, Glu Mobile tarafından geliştirilen ve oynaması ücretsiz iş modeline dayanan, oynaması ücretsiz bir mobil strateji oyunudur.
Kill la Kill the Game, Hiroyuki Imiashi tarafından yönetilen popüler anime ve Ryo Akizuki tarafından yazılan manga lisansına dayanan üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
James Bondun Klasik Dünyasına Girin Yıl 1963. Adın Bond, James Bond.
James Bond 007: NightFire, oyuncuların dünyanın en iyi ve en tehlikeli ajanı rolünü üstlendiği bir aksiyon macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle