Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

A Tale of Paper Türkçe yama

17.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz A Tale of Paper. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama GZKS.

Oyun için türkçe yama metni A Tale of Paper (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
A Tale of Paper yandan kaydırmalı bir arcade oyunudur. İlk oyunu olduğu İspanyol bağımsız stüdyo Open House Games tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8602
Yayın yılı:
2020





A Tale of Paper oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) A Tale of Paper dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales A Tale of Paper klasörüne koyun.

3. Türkçe yama A Tale of Paper ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


A Tale of Paper oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve A Tale of Paper içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Paper Dolls 2, 2019da piyasaya sürülen hayatta kalma korku oyununun devamı niteliğindedir.
Paper Beast, Pixel Reef adlı bağımsız bir stüdyo tarafından öncelikle sanal gerçeklik setleri için geliştirilmiş bir keşif macera oyunudur.
Mario & Luigi: Paper Jam, RPG unsurlarına sahip sıra dışı bir aksiyon oyunudur.
Knights of Pen & Paper 2, PC, AND ve iOSta yayınlanan bir komedi RPGsidir.
Galaxy of Pen & Paper for PC, AND ve iOS, Knights of Pen & Paper (serinin ilk oyunu) ve Chroma Squadın yaratıcıları Behold tarafından geliştirilen mizahi RPG serisinin üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle