Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Phantasmagoria 2: A Puzzle of Flesh Türkçe yama

01.07.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Phantasmagoria 2: A Puzzle of Flesh! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Phantasmagoria 2: A Puzzle of Flesh (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:
Phantasmagoria 2: A Puzzle Of Flesh, konusu cinayet ve delilik dolu psikolojik bir korku olan bir macera oyunudur. Oyuncu, bir yıl önce deliler için hastaneden ayrılan genç bir adam olan Curtis Craig rolünü üstleniyor.

İndirme sayısı:
9858
Yayın yılı:
1996





Phantasmagoria 2: A Puzzle of Flesh oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Phantasmagoria 2: A Puzzle of Flesh dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Phantasmagoria 2: A Puzzle of Flesh klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Phantasmagoria 2: A Puzzle of Flesh ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Phantasmagoria 2: A Puzzle of Flesh oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Phantasmagoria 2: A Puzzle of Flesh içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND, iOS ve WP için Puzzle Craft 2, ekonomik stratejilerin unsurlarını ve 3lü eşleştirme mantık oyunlarını bir araya getiriyor.
Puzzle & Dragons Z, RPG unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir bulmaca oyunudur.
Puzzle Fighter, PC, PS4 vb. dahil olmak üzere mobil cihazlar için piyasaya sürülen Super Puzzle Fighter II Turbonun devamı niteliğindedir.
Magic: The Gathering – AND ve iOS için Puzzle Quest, bir kart oyununun öğeleriyle zenginleştirilmiş, 3lü eşleştirme türünde bir bulmaca oyunudur.
Puzzle Kingdoms, Infinite Interactive stüdyosunun önceki yapımları olan Puzzle Quest ve Puzzle Quest: Galactrixten bilinen fikirleri geliştiren, RPG unsurlarına sahip bir bulmaca oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle