Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Puzzle & Dragons Z Türkçe yama

28.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Puzzle & Dragons Z. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Puzzle & Dragons Z (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: AoRE
Oyun açıklaması:
Puzzle & Dragons Z, RPG unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir bulmaca oyunudur. Bu, mobil hitin oldukça genişletilmiş bir versiyonudur. Yapım, akıllı telefonlar ve tabletler için prototip oluşturmaktan sorumlu olan aynı ekip olan Japon stüdyosu GungHo Online tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9948
Yayın yılı:
2013





Puzzle & Dragons Z oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Puzzle & Dragons Z dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Puzzle & Dragons Z klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Puzzle & Dragons Z ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Puzzle & Dragons Z oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Puzzle & Dragons Z içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND, iOS ve PCde yayınlanan Here Be Dragons, Red Zero Gamesin ilk çalışması olan bir denizcilik stratejisidir.
AND ve iOSta yayınlanan Puzzle & Dragons, oyuncunun ana görevinin canavarlarla savaşmak olduğu bir bulmaca oyunu ve zindan paletli kombinasyonudur.
Dragons and Titans, birden fazla modu olan, oynaması ücretsiz bir sosyal MOBAdır: 5v5 PvP, Co-Op veya tek oyuncu.
Puzzle & Dragons: 3DS için Super Mario Bros. Edition, GungHo Online Entertainment tarafından geliştirilen popüler bir mobil 3lü eşleştirme bulmaca oyununun yan ürünü.
Puzzle Fighter, PC, PS4 vb. dahil olmak üzere mobil cihazlar için piyasaya sürülen Super Puzzle Fighter II Turbonun devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle