Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Black Panther The Game Türkçe yama

27.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Black Panther The Game, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir WDYL-WTN.

Oyun için türkçe yama metni Black Panther The Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: WDYL-WTN
Oyun açıklaması:
Kod olarak adlandırılan Black Panther The Game, Rainier, Black Pantherin Marvel evreninde geçen açık dünya aksiyon oyunudur. Electronic Arts veya daha kesin olarak Seattledaki stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8664
Yayın yılı:
2023





Black Panther The Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Black Panther The Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Black Panther The Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Black Panther The Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Black Panther The Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Black Panther The Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, popüler Marvel çizgi romanlarının lisansını temel alan üç boyutlu bir aksiyon RPG oyunudur.
The Black Masses, Brilliant Game Studios tarafından geliştirilen bir açık dünya RPGsidir.
Pink Panther: Pinkadelic Pursuits, mizah dolu bir platform oyunudur. Pembe Panter, içinde bir hazinenin saklandığı bir evi miras alır.
PlayStation için Hugo serisinin uluslararası başarısının ardından, her zaman çekici ve enerjik trol Hugo, yine PC CD-ROMu ve Game Boy Colorda yayınlanan yeni dramatik aksiyon oyunu Hugo The Black
Yakuza, temelde onu efsanevi Shenmueye layık bir rakip yapan RPG aksiyonu, yürüyüş savaşları ve sandboxın bir kombinasyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle