Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pink Panther: Pinkadelic Pursuit Türkçe yama

29.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Pink Panther: Pinkadelic Pursuit! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama ZENiTH sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Pink Panther: Pinkadelic Pursuit (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
Pink Panther: Pinkadelic Pursuits, mizah dolu bir platform oyunudur. Pembe Panter, içinde bir hazinenin saklandığı bir evi miras alır. Panterin onu bulmak için yola çıkması şaşırtıcı değil, ama kolay olmayacak.

İndirme sayısı:
10539
Yayın yılı:
2002





Pink Panther: Pinkadelic Pursuit oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pink Panther: Pinkadelic Pursuit dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pink Panther: Pinkadelic Pursuit klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pink Panther: Pinkadelic Pursuit ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pink Panther: Pinkadelic Pursuit oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pink Panther: Pinkadelic Pursuit içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Poison Pink, RPG ve karmaşık sıra tabanlı stratejinin bir birleşimidir.
Need for Speed: Hot Pursuit, Electronic Arts tarafından 1994 yılında piyasaya sürülen ünlü yarış oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Gardens Inc. 3: Bridal Pursuit, 2012de piyasaya sürülen popüler gündelik zaman yönetimi stratejileri serisinin üçüncü bölümüdür.
Kod olarak adlandırılan Black Panther The Game, Rainier, Black Pantherin Marvel evreninde geçen açık dünya aksiyon oyunudur.
Yakuza, temelde onu efsanevi Shenmueye layık bir rakip yapan RPG aksiyonu, yürüyüş savaşları ve sandboxın bir kombinasyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle