Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Arcade Volleyball Türkçe yama

20.12.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Arcade Volleyball, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: UPLiNK, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Arcade Volleyball (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: UPLiNK
Oyun açıklaması:
Arcade Voleybol, 1987 yılında yayınlanan ve voleybol konusunu ele alan basit bir "atari oyunu"dur. Katılımcılar, tüm vücut yardımıyla topu yansıtan iki güzel yaratığın kontrolünü ele alırlar.

İndirme sayısı:
8314
Yayın yılı:
1987





Arcade Volleyball oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Arcade Volleyball dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Arcade Volleyball klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Arcade Volleyball ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Arcade Volleyball oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Arcade Volleyball içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dot Arcade, parlak, LED benzeri noktaları hareket ettiren aynı temaya dayalı üç farklı oyunun alışılmadık bir birleşimidir.
Power Spike Pro Plaj Voleybolu, dünyanın en güzel yerlerinde oynanan ve giderek daha popüler hale gelen plaj voleybolu sevenler için bir şeydir.
Polonyanın en popüler sporlarından biri olan voleybol simülatörü.
Aşırı aksiyona hazır mısınız? O zaman bekleyişiniz sona erdi çünkü Dead or Alive kızları geri döndü ve Xbox video oyun konsolu için ilk Sports Fantasy Simulation, Dead or Alive Xtreme Plaj
Spike Voleyball bir voleybol spor oyunudur. Başlık, Black Sheep Studio tarafından geliştirildi ve Bigben Interactive tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle