Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spike Volleyball Türkçe yama

13.09.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Spike Volleyball! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Spike Volleyball (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: THETA
Oyun açıklaması:
Spike Voleyball bir voleybol spor oyunudur. Başlık, Black Sheep Studio tarafından geliştirildi ve Bigben Interactive tarafından yayınlandı. Mekanik Spike Voleybolda elli milli takımdan birini kontrol ediyor ve dünya şampiyonası başta olmak üzere çeşitli turnuvalarda onu zafere götürüyoruz.

İndirme sayısı:
8664
Yayın yılı:
2019





Spike Volleyball oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spike Volleyball dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spike Volleyball klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spike Volleyball ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spike Volleyball oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spike Volleyball içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Power Spike Pro Plaj Voleybolu, dünyanın en güzel yerlerinde oynanan ve giderek daha popüler hale gelen plaj voleybolu sevenler için bir şeydir.
Polonyanın en popüler sporlarından biri olan voleybol simülatörü.
Zero Escape: PC, PS4 ve PSV için Nonary Games, Spike Chunsoft olarak bilinen bir Japon stüdyosu tarafından geliştirilen ve 2009 sürümü 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors ve Zero Escape dahil
Aşırı aksiyona hazır mısınız? O zaman bekleyişiniz sona erdi çünkü Dead or Alive kızları geri döndü ve Xbox video oyun konsolu için ilk Sports Fantasy Simulation, Dead or Alive Xtreme Plaj
Arcade Voleybol, 1987 yılında yayınlanan ve voleybol konusunu ele alan basit bir "atari oyunu"dur.
Yorumlar
Yorum ekle