Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Power Spike Pro Beach Volleyball Türkçe yama

07.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Power Spike Pro Beach Volleyball. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Power Spike Pro Beach Volleyball (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: CBR
Oyun açıklaması:
Power Spike Pro Plaj Voleybolu, dünyanın en güzel yerlerinde oynanan ve giderek daha popüler hale gelen plaj voleybolu sevenler için bir şeydir. Şimdi bu görünüşte kolay ve keyifli eğlence sporunun uluslararası yarışmasına katılma fırsatına sahibiz.

İndirme sayısı:
9500
Yayın yılı:
2001





Power Spike Pro Beach Volleyball oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Power Spike Pro Beach Volleyball dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Power Spike Pro Beach Volleyball klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Power Spike Pro Beach Volleyball ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Power Spike Pro Beach Volleyball oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Power Spike Pro Beach Volleyball içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Polonyanın en popüler sporlarından biri olan voleybol simülatörü.
Eşyalarını dikme zamanı! Düzinelerce kombo yapın, hileli hareketler yapın ve ultra havalı plaj arabalarında puanları toplayın, bu sansasyonel yeni dublör oyunu Beach King Stunt Racer!
Aşırı aksiyona hazır mısınız? O zaman bekleyişiniz sona erdi çünkü Dead or Alive kızları geri döndü ve Xbox video oyun konsolu için ilk Sports Fantasy Simulation, Dead or Alive Xtreme Plaj
Spike Voleyball bir voleybol spor oyunudur. Başlık, Black Sheep Studio tarafından geliştirildi ve Bigben Interactive tarafından yayınlandı.
Arcade Voleybol, 1987 yılında yayınlanan ve voleybol konusunu ele alan basit bir "atari oyunu"dur.
Yorumlar
Yorum ekle