Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Beach King Stunt Racer Türkçe yama

14.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Beach King Stunt Racer. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir PSC.

Oyun için türkçe yama metni Beach King Stunt Racer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: PSC
Oyun açıklaması:
Eşyalarını dikme zamanı! Düzinelerce kombo yapın, hileli hareketler yapın ve ultra havalı plaj arabalarında puanları toplayın, bu sansasyonel yeni dublör oyunu Beach King Stunt Racer!

İndirme sayısı:
8194
Yayın yılı:
2003





Beach King Stunt Racer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Beach King Stunt Racer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Beach King Stunt Racer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Beach King Stunt Racer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Beach King Stunt Racer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Beach King Stunt Racer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Stunt Driver, oyuncunun Ford Mustang 66nın direksiyonuna oturacağı ve çılgın araba yarışlarına katılacağı Spectrum Holobyteın bir ürünüdür.
Monster 4x4: Stunt Racer, dev Monster Trucks hakkında bir yarış oyunudur.
Stunt GP, yüksek hızlı, radyo kontrollü dublör arabaları dünyasında geçen heyecan verici bir tek veya çok oyunculu yarış oyunudur.
PC, XONE vb. için piyasaya sürülen Beach Buggy Racing, mikro dönüşümler içeren, oynaması ücretsiz bir yarış oyunudur.
Grafiğin dışındaki derecelendirmelerle Hot Wheels™ Stunt Track Challenge™, piyasadaki en sıcak ve en ekstrem Oyun Şovudur.
Yorumlar
Yorum ekle