Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hot Wheels Stunt Track Challenge Türkçe yama

23.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Hot Wheels Stunt Track Challenge. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Hot Wheels Stunt Track Challenge (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: iNDUCT
Oyun açıklaması:
Grafiğin dışındaki derecelendirmelerle Hot Wheels™ Stunt Track Challenge™, piyasadaki en sıcak ve en ekstrem Oyun Şovudur. Her gösteride, sürücüler ölüme meydan okuyan dublör mücadelelerinde yarışıyor ve gösteride kalmak için cızırtılı hızlı yarışlar kazanıyor.

İndirme sayısı:
9603
Yayın yılı:
2004





Hot Wheels Stunt Track Challenge oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hot Wheels Stunt Track Challenge dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hot Wheels Stunt Track Challenge klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hot Wheels Stunt Track Challenge ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hot Wheels Stunt Track Challenge oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hot Wheels Stunt Track Challenge içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Track Lab, bağımsız Little Chicken Game Company tarafından geliştirilen bir müzik oluşturma aracıdır.
Stunt Driver, oyuncunun Ford Mustang 66nın direksiyonuna oturacağı ve çılgın araba yarışlarına katılacağı Spectrum Holobyteın bir ürünüdür.
Eşyalarını dikme zamanı! Düzinelerce kombo yapın, hileli hareketler yapın ve ultra havalı plaj arabalarında puanları toplayın, bu sansasyonel yeni dublör oyunu Beach King Stunt Racer!
Monster 4x4: Stunt Racer, dev Monster Trucks hakkında bir yarış oyunudur.
Stunt GP, yüksek hızlı, radyo kontrollü dublör arabaları dünyasında geçen heyecan verici bir tek veya çok oyunculu yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle