Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dot Arcade Türkçe yama

25.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Dot Arcade. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: RECOiL, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Dot Arcade (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: RECOiL
Oyun açıklaması:
Dot Arcade, parlak, LED benzeri noktaları hareket ettiren aynı temaya dayalı üç farklı oyunun alışılmadık bir birleşimidir. Nintendo Wii U paketi Mr.

İndirme sayısı:
8633
Yayın yılı:
2015





Dot Arcade oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dot Arcade dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dot Arcade klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dot Arcade ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dot Arcade oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dot Arcade içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Street Fighter V: Arcade Edition, Capcom tarafından geliştirilen kült dövüş oyunları serisinin beşinci girişinin genişletilmiş bir versiyonudur.
The Simpsons: Arcade Game, The Simpsons lisansını kullanan geleneksel bir 2D beat em up oyunudur.
Başarılı Midway Arcade Treasures serisinin üçüncü bölümü olan Midway Arcade Treasures 3, bir milyon adet satan Midway Arcade Treasures™ (2003) ve 2004 tatil hiti Midway Arcade Treasures™ 2nin
NBA 2K21: Arcade Edition, NBA 2K21in mobil cihazlar için özel olarak geliştirilmiş bir versiyonu olan bir basketbol spor oyunudur.
Arcade Voleybol, 1987 yılında yayınlanan ve voleybol konusunu ele alan basit bir "atari oyunu"dur.
Yorumlar
Yorum ekle