Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NieR: Automata Türkçe yama

27.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz NieR: Automata. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir ORiGiN, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni NieR: Automata (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: ORiGiN
Oyun açıklaması:
Nier Automata, PC ve PS4te yayınlanan bir aksiyon-macera oyunudur. 2010 yılında piyasaya sürülen Nierin devamı niteliğindedir. Proje, Vanquish ve Bayonetta serilerinin yaratıcıları PlatinumGames tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8660
Yayın yılı:
2017





NieR: Automata oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NieR: Automata dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NieR: Automata klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NieR: Automata ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NieR: Automata oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NieR: Automata içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Granblue Fantasy Project Re:Link, bir fantezi aksiyon RPG oyunudur. Oyun, Bayonetta serisini ve NieR: Automata ve Vanquish gibi oyunları yaratan efsanevi geliştirici PlatinumGames tarafından
NieR oyunuyla ilgili ilk raporlar, Drakengard ve Bullet Witch gibi oyunlarla tanınan Cavia stüdyosunun yeni üretiminin, RPG öğelerine sahip çok platformlu bir slasher olacağını belirtti.
Kaderi Kanla yazılmıştır. Onun Yolu İntikam tarafından dövülür.
Sol Cresta, Bayonetta, Vanquish veya NieR: Automata gibi oyunlarla tanınan PlatinumGames stüdyosu tarafından geliştirilen bir shootem up oyunudur.
NieR Re[in]carnation, NieR Replicant, NieR Gestalt ve Nier: Automatayı içeren popüler Japon aksiyon RPG serisinin ilk mobil taksitidir.
Yorumlar
Yorum ekle