Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sol Cresta Türkçe yama

08.01.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Sol Cresta. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ZENiTH.

Oyun için türkçe yama metni Sol Cresta (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
Sol Cresta, Bayonetta, Vanquish veya NieR: Automata gibi oyunlarla tanınan PlatinumGames stüdyosu tarafından geliştirilen bir shootem up oyunudur. Oyun Neo-Klasik Arcade Serisinin ilk bölümüdür ve 1980lerde atari salonlarında popüler olan Moon Cresta ve Terra Crestadan esinlenmiştir.

İndirme sayısı:
9822
Yayın yılı:
2022





Sol Cresta oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sol Cresta dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sol Cresta klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sol Cresta ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sol Cresta oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sol Cresta içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
iOS ve ANDde bulunan World of Demons, bir mobil aksiyon oyunudur. Oyun, mikro dönüşümlere sahip, oynaması ücretsiz bir modelde mevcuttur ve Nier: Automata, Metal Gear Rising: Revengeance veya
Granblue Fantasy Project Re:Link, bir fantezi aksiyon RPG oyunudur. Oyun, Bayonetta serisini ve NieR: Automata ve Vanquish gibi oyunları yaratan efsanevi geliştirici PlatinumGames tarafından
PC, X360 ve PS3 için Vanquish, eleştirmenlerce beğenilen slasher Bayonetta da dahil olmak üzere birçok oyunun yaratıcısı olan bir Japon stüdyosu PlatinumGames tarafından geliştirilen fütüristik bir
Bayonetta 3, PlatinumGames stüdyosu tarafından geliştirilen ünlü slashers serisinin bir başka girişidir.
Nier Automata, PC ve PS4te yayınlanan bir aksiyon-macera oyunudur. 2010 yılında piyasaya sürülen Nierin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle