Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Vanquish Türkçe yama

21.01.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Vanquish! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Vanquish (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: Red Hot
Oyun açıklaması:
PC, X360 ve PS3 için Vanquish, eleştirmenlerce beğenilen slasher Bayonetta da dahil olmak üzere birçok oyunun yaratıcısı olan bir Japon stüdyosu PlatinumGames tarafından geliştirilen fütüristik bir üçüncü şahıs nişancı oyunudur.

İndirme sayısı:
10872
Yayın yılı:
2010





Vanquish oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Vanquish dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Vanquish klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Vanquish ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Vanquish oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Vanquish içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Granblue Fantasy Project Re:Link, bir fantezi aksiyon RPG oyunudur. Oyun, Bayonetta serisini ve NieR: Automata ve Vanquish gibi oyunları yaratan efsanevi geliştirici PlatinumGames tarafından
Vampir Drakul yenildi, Karel Thurg kalesi harabeye döndü ve Karmazynowa Korona yeniden tahtın haklı halefinin elindeydi.
Sol Cresta, Bayonetta, Vanquish veya NieR: Automata gibi oyunlarla tanınan PlatinumGames stüdyosu tarafından geliştirilen bir shootem up oyunudur.
Nier Automata, PC ve PS4te yayınlanan bir aksiyon-macera oyunudur. 2010 yılında piyasaya sürülen Nierin devamı niteliğindedir.
Bayonetta 2, dinamik ve çılgın atıcılar serisinin ikinci girişidir.
Yorumlar
Yorum ekle