Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NieR Gestalt Türkçe yama

12.08.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz NieR Gestalt. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni NieR Gestalt (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: TLG
Oyun açıklaması:
Kaderi Kanla yazılmıştır. Onun Yolu İntikam tarafından dövülür. Onun Düşleri Aldatma ile örülüdür. Square Enixin hastalıklar ve karanlık, tanınmaz yaratıklarla dolu çökmekte olan bir dünyada geçen en son aksiyon macera oyununda hiçbir şey göründüğü gibi değildir.

İndirme sayısı:
8443
Yayın yılı:
2010





NieR Gestalt oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NieR Gestalt dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NieR Gestalt klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NieR Gestalt ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NieR Gestalt oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NieR Gestalt içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gestalt: Steam & Cinder, 16 ve 32 bitlik klasiklerden ilham alan RPG öğelerine sahip bir platform oyunudur.
NieR oyunuyla ilgili ilk raporlar, Drakengard ve Bullet Witch gibi oyunlarla tanınan Cavia stüdyosunun yeni üretiminin, RPG öğelerine sahip çok platformlu bir slasher olacağını belirtti.
Nier Automata, PC ve PS4te yayınlanan bir aksiyon-macera oyunudur. 2010 yılında piyasaya sürülen Nierin devamı niteliğindedir.
NieR Re[in]carnation, NieR Replicant, NieR Gestalt ve Nier: Automatayı içeren popüler Japon aksiyon RPG serisinin ilk mobil taksitidir.
Glitch Busters: Sıkışmış You, Happy Wars ve Happy Dungeons ve Nier Replicant Ver.
Yorumlar
Yorum ekle