Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NieR Re[in]carnation Türkçe yama

04.02.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, NieR Re[in]carnation, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir GEAR.

Oyun için türkçe yama metni NieR Re[in]carnation (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
NieR Re[in]carnation, NieR Replicant, NieR Gestalt ve Nier: Automatayı içeren popüler Japon aksiyon RPG serisinin ilk mobil taksitidir. Oyun, Gangroad Joker, Grimoire A: School of Wizards veya Sevens Code ile tanınan Tokyoda bulunan Applibot stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8592
Yayın yılı:
2021





NieR Re[in]carnation oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NieR Re[in]carnation dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NieR Re[in]carnation klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NieR Re[in]carnation ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NieR Re[in]carnation oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NieR Re[in]carnation içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
iOS ve ANDde bulunan World of Demons, bir mobil aksiyon oyunudur. Oyun, mikro dönüşümlere sahip, oynaması ücretsiz bir modelde mevcuttur ve Nier: Automata, Metal Gear Rising: Revengeance veya
NieR oyunuyla ilgili ilk raporlar, Drakengard ve Bullet Witch gibi oyunlarla tanınan Cavia stüdyosunun yeni üretiminin, RPG öğelerine sahip çok platformlu bir slasher olacağını belirtti.
Kaderi Kanla yazılmıştır. Onun Yolu İntikam tarafından dövülür.
Nier Automata, PC ve PS4te yayınlanan bir aksiyon-macera oyunudur. 2010 yılında piyasaya sürülen Nierin devamı niteliğindedir.
Glitch Busters: Sıkışmış You, Happy Wars ve Happy Dungeons ve Nier Replicant Ver.
Yorumlar
Yorum ekle