Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Superfrog Türkçe yama

25.01.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Superfrog. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir TWK, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Superfrog (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: TWK
Oyun açıklaması:
Süper hızlı ve pürüzsüz 360 derece kaydırma, mükemmel VGA grafikler, dijitalleştirilmiş ses ve konuşma efektleri, harika oyun içi müzik (çeşitli müzik notaları), gerçekçi bir meyve makinesi içeren bonus alt oyun, daha genç (veya daha yaşlı) oyunculara hitap edecek beceri seviyeleri !

İndirme sayısı:
9680
Yayın yılı:
1994





Superfrog oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Superfrog dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Superfrog klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Superfrog ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Superfrog oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Superfrog içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS3, PSV ve X360ta yayınlanan Dream Club Zero: Special Edipyon!, atari ve müzik öğeleri içeren Japon flört simülatörleri serisinin ikinci bölümüdür.
Bu oyun, güzel grafikler, sakin müzik, rahatlatıcı sesler ve başarılarınızı tezahürat yapan neşeli sesin mükemmel bir birleşimidir.
Superfrog HD, geçen yüzyılın 90larında PC ve Amigada piyasaya sürülen klasik platform oyununun yenilenmiş bir versiyonudur.
Harika 3D grafikler ve yeni teknoloji sayesinde, kült bir klasik, son derece bağımlılık yaratan bir başyapıta dönüştü.
Holiday Lemmings 1994, Christmas Lemmingsin dördüncü, son ve kesinlikle en iyi çeşididir.
Yorumlar
Yorum ekle