Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cluster Frenzy Türkçe yama

14.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Cluster Frenzy. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: tRUE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Cluster Frenzy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: tRUE
Oyun açıklaması:
Bu oyun, güzel grafikler, sakin müzik, rahatlatıcı sesler ve başarılarınızı tezahürat yapan neşeli sesin mükemmel bir birleşimidir. Tek bir tıklama ve anında tekrarlamak için kendinizi cazip buluyorsunuz.

İndirme sayısı:
9998
Yayın yılı:
2012





Cluster Frenzy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cluster Frenzy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cluster Frenzy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cluster Frenzy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cluster Frenzy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cluster Frenzy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fruit Ninja Frenzy, hevesli oyuncuların sayısız miktarda sulu meyveyi parçalara ayırdığı bir arcade yapımıdır.
HİÇ ÇİFTÇİ OLMAK İSTEDİĞİNİZ Mİ? Çiftlikte inekleri sağarken, tavukları beslerken, yumurtaları toplarken ve sonunda mallarınızı pazara gönderirken eğlence asla durmaz.
Fuzion Frenzy, avantajı olan kesintisiz bir parti oyunudur. Fütüristik bir sokak sporunun sürekli, çılgın aksiyonu ile dinamik bir 3D kentsel ortamda geçen mini oyunların aksiyon dolu eğlencesini
SNK Heroines: Tag Team Frenzy, 90 SNK oyunlarından bilinen çeşitli kadın karakterlerin karşı karşıya geldiği iki boyutlu bir dövüş oyunudur.
Feeding Frenzy™de Frenzy Coast boyunca ağzınızı şapırdatın, yutun ve gevrek yapın!
Yorumlar
Yorum ekle