Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fruit Ninja Frenzy Türkçe yama

05.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Fruit Ninja Frenzy. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama AGAiN.

Oyun için türkçe yama metni Fruit Ninja Frenzy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: AGAiN
Oyun açıklaması:
Fruit Ninja Frenzy, hevesli oyuncuların sayısız miktarda sulu meyveyi parçalara ayırdığı bir arcade yapımıdır. Oyun, iOS, Android ve Windows Phone kullanılarak mobil platformlar için oyunlar konusunda uzmanlaşmış Halfbrick stüdyosu tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
9011
Yayın yılı:
2011





Fruit Ninja Frenzy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fruit Ninja Frenzy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fruit Ninja Frenzy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fruit Ninja Frenzy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fruit Ninja Frenzy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fruit Ninja Frenzy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
iOS ve ANDde yayınlanan Ninja Fishing, zaten kült olan Fruit Ninjaya gönderme yapan bir arcade oyunudur.
Fruit Ninja Kinect, Halfbrick tarafından yaratılan ve şimdiye kadarki en çetin savaş için yeni nesil güç kullanan dilim-em-up türünün inanılmaz bir evrimidir!
SNK Heroines: Tag Team Frenzy, 90 SNK oyunlarından bilinen çeşitli kadın karakterlerin karşı karşıya geldiği iki boyutlu bir dövüş oyunudur.
Feeding Frenzy™de Frenzy Coast boyunca ağzınızı şapırdatın, yutun ve gevrek yapın!
Fruit Ninja, dünya çapında milyonlarca oyuncunun keyif aldığı, yumuşacık, sıçrayan ve tatmin edici meyve katliamı sunan sulu bir aksiyon oyunudur!
Yorumlar
Yorum ekle