Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Feeding Frenzy Türkçe yama

07.12.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Feeding Frenzy. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Feeding Frenzy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
Feeding Frenzy™de Frenzy Coast boyunca ağzınızı şapırdatın, yutun ve gevrek yapın! Buradaki kurallar basit: Sizden daha küçük olan her şeyi yiyin ve diğer her şeyden uzaklaşın.

İndirme sayısı:
10695
Yayın yılı:
2006





Feeding Frenzy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Feeding Frenzy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Feeding Frenzy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Feeding Frenzy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Feeding Frenzy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Feeding Frenzy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fruit Ninja Frenzy, hevesli oyuncuların sayısız miktarda sulu meyveyi parçalara ayırdığı bir arcade yapımıdır.
HİÇ ÇİFTÇİ OLMAK İSTEDİĞİNİZ Mİ? Çiftlikte inekleri sağarken, tavukları beslerken, yumurtaları toplarken ve sonunda mallarınızı pazara gönderirken eğlence asla durmaz.
Bu oyun, güzel grafikler, sakin müzik, rahatlatıcı sesler ve başarılarınızı tezahürat yapan neşeli sesin mükemmel bir birleşimidir.
Fuzion Frenzy, avantajı olan kesintisiz bir parti oyunudur. Fütüristik bir sokak sporunun sürekli, çılgın aksiyonu ile dinamik bir 3D kentsel ortamda geçen mini oyunların aksiyon dolu eğlencesini
SNK Heroines: Tag Team Frenzy, 90 SNK oyunlarından bilinen çeşitli kadın karakterlerin karşı karşıya geldiği iki boyutlu bir dövüş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle