Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fruit Ninja Kinect Türkçe yama

01.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Fruit Ninja Kinect. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama KaSS sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Fruit Ninja Kinect (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: KaSS
Oyun açıklaması:
Fruit Ninja Kinect, Halfbrick tarafından yaratılan ve şimdiye kadarki en çetin savaş için yeni nesil güç kullanan dilim-em-up türünün inanılmaz bir evrimidir!

İndirme sayısı:
10451
Yayın yılı:
2011





Fruit Ninja Kinect oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fruit Ninja Kinect dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fruit Ninja Kinect klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fruit Ninja Kinect ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fruit Ninja Kinect oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fruit Ninja Kinect içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fruit Ninja Frenzy, hevesli oyuncuların sayısız miktarda sulu meyveyi parçalara ayırdığı bir arcade yapımıdır.
iOS ve ANDde yayınlanan Ninja Fishing, zaten kült olan Fruit Ninjaya gönderme yapan bir arcade oyunudur.
Kinect Sports: Season Two, yalnızca Xbox 360 için Kinect ile alabileceğiniz tam vücut oynatma teknolojisini kullanan altı yeni spor ve çığır açan özelliklerle sizi oyuna getiriyor.
YAYINLAYIN, DENEYİN VE KEŞİFLERİNİZİ DÜNYA İLE PAYLAŞIN! Kinect Fun Labs, Kinect teknolojisindeki en yeni gelişmeleri keşfetmenize ve bunlarla oynamanıza olanak tanır.
Fruit Ninja, dünya çapında milyonlarca oyuncunun keyif aldığı, yumuşacık, sıçrayan ve tatmin edici meyve katliamı sunan sulu bir aksiyon oyunudur!
Yorumlar
Yorum ekle