Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kinect Sports: Season Two Türkçe yama

08.03.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Kinect Sports: Season Two. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Kinect Sports: Season Two (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: ASA
Oyun açıklaması:
Kinect Sports: Season Two, yalnızca Xbox 360 için Kinect ile alabileceğiniz tam vücut oynatma teknolojisini kullanan altı yeni spor ve çığır açan özelliklerle sizi oyuna getiriyor.

İndirme sayısı:
9531
Yayın yılı:
2011





Kinect Sports: Season Two oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kinect Sports: Season Two dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kinect Sports: Season Two klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kinect Sports: Season Two ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kinect Sports: Season Two oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kinect Sports: Season Two içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kinect Nat Geo TV, dünyaca ünlü Nat Geo WILD TV programı bölümlerini Xbox 360 için Kinect ile harmanlayarak çocukları ve ailelerini dünyanın dört bir yanına taşır, bilgiyi genişletir ve merak ve
Sporcu Sensin Düğmeleri ve kumandaları unut, şimdi tüm vücudunu kullanarak her zaman olduğu gibi 6 tam spor oyunu oynayabilirsin.
Fruit Ninja Kinect, Halfbrick tarafından yaratılan ve şimdiye kadarki en çetin savaş için yeni nesil güç kullanan dilim-em-up türünün inanılmaz bir evrimidir!
YAYINLAYIN, DENEYİN VE KEŞİFLERİNİZİ DÜNYA İLE PAYLAŞIN! Kinect Fun Labs, Kinect teknolojisindeki en yeni gelişmeleri keşfetmenize ve bunlarla oynamanıza olanak tanır.
Dünyayı ve Ötesini Keşfedin! Kinect™ Adventures sizi koltuktan kaldırıp tamamen yeni bir şekilde oyuna sokacak.
Yorumlar
Yorum ekle