Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kinect Adventures Türkçe yama

02.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Kinect Adventures. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir iRC.

Oyun için türkçe yama metni Kinect Adventures (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: iRC
Oyun açıklaması:
Dünyayı ve Ötesini Keşfedin! Kinect™ Adventures sizi koltuktan kaldırıp tamamen yeni bir şekilde oyuna sokacak. Siz ve arkadaşlarınız ve aileniz, egzotik yerlerde geçen 20 nabzı hızlandıran macerada zıplayacak, kaçacak ve yolunuza devam edeceksiniz.

İndirme sayısı:
10169
Yayın yılı:
2010





Kinect Adventures oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kinect Adventures dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kinect Adventures klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kinect Adventures ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kinect Adventures oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kinect Adventures içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kinect Nat Geo TV, dünyaca ünlü Nat Geo WILD TV programı bölümlerini Xbox 360 için Kinect ile harmanlayarak çocukları ve ailelerini dünyanın dört bir yanına taşır, bilgiyi genişletir ve merak ve
Boom Ball for Kinect, Boom Ball ve Boom Ball Adventures tarafından PC ve Macte başlatılan serinin üçüncü bölümü olan ikinci nesil Kinect sensörü için geliştirilmiş renkli bir arcade oyunudur.
Mini Ninjanın maceraları, SquareEnix Ltd için geliştirilmiş, tüm ninjaları çağıran bir aksiyon Kinect oyunudur!
Kinect Sports: Season Two, yalnızca Xbox 360 için Kinect ile alabileceğiniz tam vücut oynatma teknolojisini kullanan altı yeni spor ve çığır açan özelliklerle sizi oyuna getiriyor.
YAYINLAYIN, DENEYİN VE KEŞİFLERİNİZİ DÜNYA İLE PAYLAŞIN! Kinect Fun Labs, Kinect teknolojisindeki en yeni gelişmeleri keşfetmenize ve bunlarla oynamanıza olanak tanır.
Yorumlar
Yorum ekle