Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dream Club Zero: Special Edipyon! Türkçe yama

17.03.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Dream Club Zero: Special Edipyon!. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir REVENGE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Dream Club Zero: Special Edipyon! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: REVENGE
Oyun açıklaması:
PS3, PSV ve X360ta yayınlanan Dream Club Zero: Special Edipyon!, atari ve müzik öğeleri içeren Japon flört simülatörleri serisinin ikinci bölümüdür.

İndirme sayısı:
9356
Yayın yılı:
2011





Dream Club Zero: Special Edipyon! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dream Club Zero: Special Edipyon! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dream Club Zero: Special Edipyon! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dream Club Zero: Special Edipyon! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dream Club Zero: Special Edipyon! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dream Club Zero: Special Edipyon! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Elder Scrolls: PC, PS4 vb. için Skyrim Special Edition, 2011 oyunu The Elder Scrolls V: Skyrimin yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.
PCde yayınlanan Bad Dream: Coma, Desert Fox Softwareden bağımsız bir tıkla ve tıkla macerasıdır.
Vietnam 2: Special Assignment, oyuncuları 20. yüzyılın ortalarının en kanlı savaşlarından biri olan Vietnama geçtiği yere götüren üç boyutlu bir aksiyon oyunudur.
Special Forces: Team X (“STX”), Özel Kuvvetler operatörlerinden oluşan elit mangalar arasında acımasız çatışmaların yaşandığı, ekip odaklı, 3.
X360 ve PS3te yayınlanan Mahjong Dream Club, Mahjonga odaklanan bir flört dizisi olan Dream Clubın bir yan ürünü.
Yorumlar
Yorum ekle