Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Superfrog HD Türkçe yama

07.03.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Superfrog HD. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DOC, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Superfrog HD (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: DOC
Oyun açıklaması:
Superfrog HD, geçen yüzyılın 90larında PC ve Amigada piyasaya sürülen klasik platform oyununun yenilenmiş bir versiyonudur. Proje, orijinali oluşturan aynı ekip olan Team 17 stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9960
Yayın yılı:
2013





Superfrog HD oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Superfrog HD dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Superfrog HD klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Superfrog HD ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Superfrog HD oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Superfrog HD içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Lunar: Silver Star Story Complete, 1992de Sega CD konsolunda piyasaya sürülen Lunar: The Silver Star oyununun yenilenmiş bir versiyonudur.
PC ve SWITCH için The Trail: Frontier Challenge, 22 Cans Studios tarafından geliştirilen The Trail: A Frontier Journey adlı hayatta kalma oyununun genişletilmiş bir versiyonudur.
Beneath a Steel Sky: Remastered, orijinal olarak 1994te PC ve Amigada piyasaya sürülen klasik bir macera oyunu olan yenilenmiş bir iOS mobil oyunudur.
Süper hızlı ve pürüzsüz 360 derece kaydırma, mükemmel VGA grafikler, dijitalleştirilmiş ses ve konuşma efektleri, harika oyun içi müzik (çeşitli müzik notaları), gerçekçi bir meyve makinesi içeren
BloodRayne 2: Terminal Cut, 2004 yılında PlayStation 2 ve Xboxta piyasaya sürülen ve bir yıl sonra PCye taşınan Terminal Reality stüdyosundan aksiyon oyununun yenilenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle