Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Lunar: Silver Star Story Complete Türkçe yama

05.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Lunar: Silver Star Story Complete. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama Red Hot sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Lunar: Silver Star Story Complete (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: Red Hot
Oyun açıklaması:
Lunar: Silver Star Story Complete, 1992de Sega CD konsolunda piyasaya sürülen Lunar: The Silver Star oyununun yenilenmiş bir versiyonudur. Orijinal versiyon gibi, bu da sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip klasik bir Japon rol yapma oyunudur.

İndirme sayısı:
10898
Yayın yılı:
1999





Lunar: Silver Star Story Complete oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Lunar: Silver Star Story Complete dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Lunar: Silver Star Story Complete klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Lunar: Silver Star Story Complete ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Lunar: Silver Star Story Complete oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Lunar: Silver Star Story Complete içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Digimon Story: Cyber ​​Sleuth Complete Edition, 2015-2018 yılları arasında PlayStation 4 ve PlayStation Vita Digimon Story: Cyber ​​Sleuth ve Digimon Story: Cyber ​​Sleuth Hackers Memoryde yayınlanan
LEGO Star Wars: The Complete Saga, Star Wars serisinin altı hareket bölümünden olayları gösteren iki oyun paketidir.
Bu, Nintendo DS konsolu için piyasaya sürülen ilk geleneksel RPG ve 1993 yılında Lunar: Silver Star tarafından yaratılan tanınmış bir serinin devamı.
Lunar Knightsın gotik Bilimkurgu dünyasına inin ve dünyayı vampir lejyonundan geri alma arayışında iki savaşçının kontrolünü elinize alın.
Lunar 2: Eternal Blue Complete, Sega CD platformunda yayınlanan bir RPG olan Lunar 2: Eternal Bluenun geliştirilmiş bir sürümü ve çok sıcak bir şekilde alınan Lunar: The Silver Starın devamı.
Yorumlar
Yorum ekle