Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Lunar: Dragon Song Türkçe yama

22.01.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Lunar: Dragon Song. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Lunar: Dragon Song (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: MODE7
Oyun açıklaması:
Bu, Nintendo DS konsolu için piyasaya sürülen ilk geleneksel RPG ve 1993 yılında Lunar: Silver Star tarafından yaratılan tanınmış bir serinin devamı.

İndirme sayısı:
8027
Yayın yılı:
2005





Lunar: Dragon Song oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Lunar: Dragon Song dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Lunar: Dragon Song klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Lunar: Dragon Song ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Lunar: Dragon Song oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Lunar: Dragon Song içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Lunar: Silver Star Story Complete, 1992de Sega CD konsolunda piyasaya sürülen Lunar: The Silver Star oyununun yenilenmiş bir versiyonudur.
PS4 ve PCdeki Song of Unleash, iki boyutlu manga tarzı bir görsel roman ve PS4, Nintendo Switch ve PCde bulunan Song of Memoriesin devamı niteliğindedir.
Song of Memories, tarih sim ve jRPG öğeleri içeren görsel bir romandır.
Lunar Knightsın gotik Bilimkurgu dünyasına inin ve dünyayı vampir lejyonundan geri alma arayışında iki savaşçının kontrolünü elinize alın.
Lunar 2: Eternal Blue Complete, Sega CD platformunda yayınlanan bir RPG olan Lunar 2: Eternal Bluenun geliştirilmiş bir sürümü ve çok sıcak bir şekilde alınan Lunar: The Silver Starın devamı.
Yorumlar
Yorum ekle