Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Song of Memories Türkçe yama

14.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Song of Memories. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Song of Memories (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: KpTeam
Oyun açıklaması:
Song of Memories, tarih sim ve jRPG öğeleri içeren görsel bir romandır. Pure Wish stüdyosu tarafından geliştirilen oyun, çeşitli platformlarda mevcuttur;

İndirme sayısı:
9956
Yayın yılı:
2023





Song of Memories oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Song of Memories dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Song of Memories klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Song of Memories ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Song of Memories oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Song of Memories içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Haunted Memories, Wroclawdaki ParanormalDev stüdyosunun ilk çalışmasıdır.
PS4 ve PCdeki Song of Unleash, iki boyutlu manga tarzı bir görsel roman ve PS4, Nintendo Switch ve PCde bulunan Song of Memoriesin devamı niteliğindedir.
Ghost Song, ayrıntılı, atmosferik bilimkurgu konumları ve karşılaşılan uzaylılarla çeşitli savaşlar içeren bir 2D metroidvania aksiyon oyunudur.
Grow: Song of the Evertree, çeşitli dünyalar yaratmamıza ve bu dünyalar arasında seyahat etmemize izin veren bir macera oyunudur.
Read Only Memories for SWITCH, PC vb. MidBoss tarafından geliştirilen eski tarz bir siberpunk macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle