Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Haunted Memories Türkçe yama

24.02.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Haunted Memories. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Haunted Memories (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: RiTUEL
Oyun açıklaması:
Haunted Memories, Wroclawdaki ParanormalDev stüdyosunun ilk çalışmasıdır. Yaratıcılar için ilham kaynağı, macera oyunu Slender: The Eight Pages idi ve arsa, ünlü prototipe referanslar içeriyor.

İndirme sayısı:
10057
Yayın yılı:
2013





Haunted Memories oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Haunted Memories dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Haunted Memories klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Haunted Memories ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Haunted Memories oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Haunted Memories içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve iOSta yayınlanan Haunted Domains, Hospital Hasteden sonra son derece popüler "zaman yönetimi" türünden bir arcade ve strateji oyunudur.
Dangerous Dave in the Haunted Mansion, John Romero tarafından başlatılan ve id Softwarein oluşturulmasından sonra geliştirilen döngünün devamı niteliğindedir.
Haunted Chocolatier, aksiyon RPG, simülasyon ve ekonomik strateji unsurlarını birleştirir.
Seven Haunted Seas, RPG unsurlarına sahip bir aksiyon oyunudur. Bu proje, daha önce Dr.
Haunted Space, Italian Games Factory stüdyosunun ilk oyunudur. Neterun galaksisinin keşfedilmemiş derinliklerini keşfeden bir uzay gemisi pilotu rolünü oynuyoruz.
Yorumlar
Yorum ekle