Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mission Humanity Türkçe yama

21.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Mission Humanity. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Lz0, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Mission Humanity (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: Lz0
Oyun açıklaması:
Bir uzaylı ırkının saldırısının ardından Dünya kargaşa içinde, hükümet kaos içinde ve maden kaynakları tükeniyor. Yeni bir eve ihtiyaç var.

İndirme sayısı:
10522
Yayın yılı:
2000





Mission Humanity oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mission Humanity dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mission Humanity klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mission Humanity ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mission Humanity oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mission Humanity içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mission:Kursk Nival Interactivein popüler 2. Dünya Savaşı Gerçek Zamanlı Strateji oyunu BLITZKRIEG için bir Kampanya Genişletme paketi.
Combat Mission: Red Thunder, 1944 yazında Belarus bataklıklarından Varşova kapılarına kadar zorlu muharebelere odaklanıyor.
Humanity, Tetris Effect veya Rez Infinite gibi yapımlarla tanınan Japon stüdyo Enhance ve Tha arasındaki işbirliğinin sonucudur.
Combat Mission: Final Blitzkrieg for PC, 2000 yılında bir Battlefront.
Attack on Titan: Humanity in Chains, Hajime Isayamın Attack on Titan adlı mangasına dayanan bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle