Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mission Kursk Türkçe yama

06.09.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Mission Kursk. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Mission Kursk (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: AGAiN
Oyun açıklaması:
Mission:Kursk Nival Interactivein popüler 2. Dünya Savaşı Gerçek Zamanlı Strateji oyunu BLITZKRIEG için bir Kampanya Genişletme paketi. 1943 Doğu Cephesi, Mission:Barbarossanın devamı için ortamdır.

İndirme sayısı:
9575
Yayın yılı:
2005





Mission Kursk oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mission Kursk dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mission Kursk klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mission Kursk ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mission Kursk oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mission Kursk içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gizli Görevler: Kursk K-141 Operasyonu, casus gerilim geleneğinde geleneksel bir üçüncü şahıs tıkla ve tıkla macerasıdır.
Combat Mission: Black Sea, bu türün en popüler serilerinden birinde gerçekçi bir savaş oyunudur.
Combat Mission: Final Blitzkrieg for PC, 2000 yılında bir Battlefront.
Kursk Savaşı, büyük beğeni toplayan sıra tabanlı strateji oyunu Battle Academy 2: Eastern Frontun ilk genişleme paketinin alt başlığıdır.
Nival Interactivein popüler 2. Dünya Savaşı Gerçek Zamanlı Strateji oyunu BLITZKRIEG için bir Kampanya Genişletme paketi.
Yorumlar
Yorum ekle